600 deri në 700 familje trokasin në dyert e Kryqit të Kuq

600 deri në 700 familje trokasin në dyert e Kryqit të Kuq

Nëntor 15, 2017

Intervista- Fëllanza Bakija Lama, sekretare e degës se Kryqit të Kuq të Kosovës në Gjakovë “Si organizatë humanitare që jemi, Kryqi i Kuq  në Gjakovë  gjerë më tani kemi ndihmuar me atë çka kemi grumbulluar vitin e kaluar për Muajin e Solidaritetit, jo për atë sa kanë nevojë këto familje.Read More

????????????????????????????????????

Rrugëtimi artistik i Halil Muhaxherit përmes ekspozitës “në shqetësime dhe heshtje”

Nëntor 21, 2017

Galeria Kombëtare e Kosovës më 20 Nëntor 17  solli ekspozitën retrospektivë ‘…në shqetësime dhe heshtje…’ të Halil Muhaxherit. Kjo ekspozitë retrospektive erdhi për të përjetësuar veprat e të ndjerit dhe për të përçuar fuqinë e veprave unike, edhe pa prezencën e tij fizike. Kjo ekspozitë prezantoi për artdashësit veprimtarinë disaRead More

Kujtohen futbollistët Faton Domi e Favzi Rama

Kujtohen futbollistët Faton Domi e Favzi Rama

Nëntor 23, 2017

Në 30 vjetorin e vdekjes së dy futbollistëve të brezit të artë të KF”Prishtina”, Favzi Rama e Faton Domi, të cilët patën humbur jetën në një aksident komunikacioni, në selinë e FFK-së, u mbajt një tubim përkujtimor. Për këtë ishin ftuar përfaqësues të familjes Rama e Domi si dhe gjithëRead More

Qendra e Gjakovës më 1960

Qendra e Gjakovës më 1960

Nëntor 16, 2017

Kështu ishte qendra e qytetit në vitet e 60-ta.

600 deri në 700 familje trokasin në dyert e Kryqit të Kuq

600 deri në 700 familje trokasin në dyert e Kryqit të Kuq

Nëntor 15, 2017

Intervista- Fëllanza Bakija Lama, sekretare e degës se Kryqit të Kuq të Kosovës në Gjakovë “Si organizatë humanitare që jemi, Kryqi i Kuq  në Gjakovë  gjerë më tani kemi ndihmuar me atë çka kemi grumbulluar vitin e kaluar për Muajin e Solidaritetit, jo për atë sa kanë nevojë këto familje.Read More

image description

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS

Nëntor 4, 2017

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:  TINGUJT E KLARINETËS NË QENDËR TË GJAKOVËS REZULTATET PRELIMINARE NGA ZGJEDHJET LOKALE 2017 URAT QË LIDHIN BRIGJET POR EDHE BËJNË HISTORI FESTA E MJALTES 2017 AHENGU SHKODRAN ME KRIJUES NGA GJAKOVA ASTRIT PALLASKA- DIRIGJENTI QË PUNON ME PËRKUSHTIM REPORTAZHË: ME FC LIBURNINRead More